РАДНЕ ЈЕДИНИЦЕ УЧЕНИЧКОГ ЦЕНТРА БЕОГРАД

РЈ “АЛЕКСА ДЕЈОВИЋ”

Налази се на Звездари, код Цветкове пијаце, у непосредној близини Спортског центра “Олимп”, са отвореним базеном и излетиштем – парк шумом Звездара са трим стазама и ресторанима.

РЈ “КАРАЂОРЂЕ”

Налази се на Звездари, у близини Булевара краља Александра, где почиње шопинг зона. У непосредној близини је “Звездара театар”, Спортски центар “Олимп” са отвореним базеном и излетиштем – парк шума…

РЈ “ПЕТАР ДРАПШИН”

Налази се у самом центру града, у близини Кнез Михаилове улице, Спортског центра “Милан Гале Мушкатировић” на ушћу Саве у Дунав и прелепог Калемегданског парка са зоо вртом. У близини је институт за стране језике…

РЈ “СТЕВАН ЧОЛОВИЋ”

Налази се у једном од најлепших делова града, окружен зеленилом, у близини стадиона ФК “Партизан” и тениских терена, као и ФК “Црвена звезда”. Недалеко одатле је излаз са аутопута “Аутокоманда” и Железничка станица “Прокоп”.

РЈ “ЗМАЈ”

Налази се у самом центру Земуна, у близини је Спортски центар “Пинки”, прелепи градски парк, Позориште “Мадленијанум”, Гардош кула, Пољопривредни факултет и безброј ресторана и сплавова на Дунавском кеју.