Хостели

ХОСТЕЛИ

РЈ “АЛЕКСА ДЕЈОВИЋ”

Налази се на Звездари, код Цветкове пијаце, у непосредној близини спортског центра “Звездара”, са отвореним базеном “Олимп” и излетиштем – парк шумом Звездара са трим стазама и ресторанима.

РЈ “КАРАЂОРЂЕ”

Налази се на Звездари, у близини Булевара краља Александра, где почиње шопинг зона. У непосредној близини је “Звездара театар”, спортски центар “Звездара” са отвореним базеном “Олимп” и излетиште – парк шума…

РЈ “ПЕТАР ДРАПШИН”

Налази се у самом центру града, у близини Кнез Михајлове улице, спортског центра “Милан Гале Мушкатировић” на ушћу Саве у Дунав и прелепог Калемегданског парка са зоо вртом. У близини је институт за стране језике…

РЈ “СТЕВАН ЧОЛОВИЋ”

Налази се у једном од најлепших делова града, окружен зеленилом, у близини стадиона ФК “Партизан” и тениских терена, као и ФК “Црвена Звезда”. Недалеко одатле је излаз са аутопута “Аутокоманда” и железничка станица “Прокоп”.

РЈ “ЗМАЈ”

Налази се у самом центру Земуна, у близини је спортски центар “Пинки”, прелепи градски парк, позориште “Мадленијанум”, кула “Гардош”, Пољопривредни факултет и безброј ресторана и сплавова на Дунавском кеју.