Хостели

ХОСТЕЛИ

РЈ „АЛЕКСА ДЕЈОВИЋ“

Налази се на Звездари, код Цветкове пијаце, у непосредној близини Спортског центра „Олимп“, са отвореним базеном и излетиштем – парк шумом Звездара са трим стазама и ресторанима.

РЈ „КАРАЂОРЂЕ“

Налази се на Звездари, у близини Булевара краља Александра, где почиње шопинг зона. У непосредној близини је „Звездара театар“, Спортски центар „Олимп“ са отвореним базеном и излетиштем – парк шума…

РЈ „ПЕТАР ДРАПШИН“

Налази се у самом центру града, у близини Кнез Михаилове улице, Спортског центра „Милан Гале Мушкатировић“ на ушћу Саве у Дунав и прелепог Калемегданског парка са зоо вртом. У близини је институт за стране језике…

РЈ „СТЕВАН ЧОЛОВИЋ“

Налази се у једном од најлепших делова града, окружен зеленилом, у близини стадиона ФК „Партизан“ и тениских терена, као и ФК „Црвена звезда“. Недалеко одатле је излаз са аутопута „Аутокоманда” и Железничка станица „Прокоп“.

РЈ „ЗМАЈ“

Налази се у самом центру Земуна, у близини је Спортски центар „Пинки”, прелепи градски парк, Позориште „Мадленијанум“, Гардош кула, Пољопривредни факултет и безброј ресторана и сплавова на Дунавском кеју.

X