Служба исхране константно ради на унапређивању квалитета пружања услуга исхране, безбедности производа и на повећању задовољства корисника праћењем њихових захтева и очекивања.
Стога се, у сарадњи са директором Дома и замеником директора Дома, а све у циљу побољшања исхране ученика, од почетка другог полугодишта, у радној јединици Карађорђе уводи пробно послуживање доручка по принципу „шведског стола“, са богатим избором јела.
Уколико реакције корисника буду задовољавајуће, у плану је да се у наредном периоду и у осталим радним јединицама Дома уведе овакав начин послуживања доручка.
Цео поступак, од пријема намирница, преко припреме до послуживања хране биће у складу са HACCP системом, а јеловник ће бити усклађен са нормативима исхране ученика и студената које је прописало Министарство просвете и науке Републике Србије.
Служба исхране