На тренингу са најбољима у Србији

Наши ученици, чланови спортске секције стрељаштво, редовно тренирају у стрељани за ваздушно оружје СК „Партизан”. Посебна мотивација за наше ученике је био заједнички тренинг са нашом најтрофејнијом стрелкињом – Андреом Арсовић, уз стручну помоћ и подршку селектора и шефа стручног штаба Стрељачке репрезентације Србије, Драгана Доневића.

Андреа Арсовић је под вођством Драгана Доневића освојила и четири појединачне европске медаље, два кристална глобуса Светског купа, оборила и два светска рекорда у две стрељачке дисциплине, ваздушном и малокалибарском пушком. Изабрана је за најуспешнију спортискињу Стрељачког савеза Србије за 2014. и 2016. годину, 8 пута је изабрана за најбољу спортискињу ЈСД Партизан, а такође је добитница и престижне Мајске награде Спортског савеза Србије за 2015. Годину.

Драган Доневић је тренер репрезентације Србије од 2011. године, учествовао је на пет шампионата Европе, два Светска првенства и на две последње Олимпијске игре. Трипут је био најуспешнији тренер Стрељачког савеза Србије и добитник је Мајске награде највећег друштвено-спортског признања у Републици Србији.

Горан Рашић
РЈ „Карађорђе”