Настављамо традицију

Турниром у стрељаштву, дисциплина серијска ваздушна пушка 4,5 mm, отворен је  јубиларни XV Светосавски турнир у организацији Ученичког центра Београд.

Стрељана за ваздушно оружје СК „Партизан је и овог пута била место заједничке радости, среће и „упуцаних  кругова двадесетипеторо наших ученика из свих наших радних јединица.

Као и увек до сада и ово такмичење наших ученика је прошло у фер плеју на спортским борилиштима. Безрезервно пријатељство и другарство између наших ученика није уздрмано ни на ватреној линији. Уз стручни надзор присутних васпитача, аниматора за спорт нашег Центра и стручног лица из СК „Партизан,  наши ученици су показали колегијалност и братсво да су и поред тога што се такмиче за различите радне јединице искористили прилику да упуте једни другима и добронамерне сугестије  на самој  ватреној линији током такмичења.

За сам крај такмичења, највећа радост свих присутних у стрељани и навијање  изазвао је  ученик Марко Бојић из РЈ „Алекса Дејовић који је  у самом финишу своје друге серије у последњих тридесет секунди „упуцао чисту десетку за друго место у појединачној конкуренцији.

Овако изгледа пласман на крају такмичења!

Екипно девојчице:

  1. РЈ „Змај“
  2. РЈ „Карађорђе“
  3. РЈ „Алекса Дејовић“

Екипно дечаци:

  1. РЈ „Карађорђе“
  2. РЈ „Петар Драпшин“
  3. РЈ „Алекса Дејовић“

Појединачно девојчице:

  1. Елеонора Радуловић – РЈ „Змај“
  2. Николина Обрадовић – РЈ „Змај“
  3. Нина Батинић – РЈ „Карађорђе“

Појединачно дечаци:

  1. Вељко Јанковић – РЈ „Карађорђе“
  2. Марко Бојић – РЈ „Алекса Дејовић“
  3. Давид Златев – РЈ „Петар Драпшин“