Недеља даривања у РЈ „Карађорђе“

Претходну недељу почели смо анализом оцена естетско хигијенског изгледа соба ученика како бисмо одабрали оне најбоље у току првог полугодишта. Шест соба је одабрано захваљујући континуираном ангажовању и марљивости њихових станара и ученицима су уручени наградни пакети са слаткишима и воћем.

Поред тога, захваљујући учешћу наше РЈ на конкурсу „Најволонтерска акција“ на општини Звездара, добили смо наградни ваучер од 4000 динара. Ваучер смо искористили у набавци тостера који ће ученици моћи да користе у нашем Клубу, у своје слободно време и уз дружење.

А већ по традицији, овај пут уочи Светог Саве, мислимо на угрожену децу из прихватилишта „Змај“. Тако су током ове недеље наше ученице Сара и Зорана ишле у набавку козметике, средстава за негу и слаткиша за поклон пакетиће овом прихватилишту, а крајем недеље је организована и посета тој установи. Након кратког дружења, обиласка дома и прихватилишта и разговора са руководиоцем и управницом, договорена је даља сарадња и посета, на пролеће и унапред јој се радујемо.