Драги наши ученици

Драги наши ученици,

Епидемија КОВИД-19 је прекинула све наше домске активности пре времена. Пре свега ваше, било да сте се припремали за Домијаду, матуру, екскурзије, дружења са цимерима или другим  “домцима”…

А васпитачи?! Сигурно би вам досађивали са буђењем и оцењивањем соба, опоменама да се редовно и на време одјављујете, учите, поштујете дневни ред… Али некада и овакви захтеви, учине да схватимо колико нешто волимо и ценимо, а постанемо свесни тога тек када нам је то онемогућено.

Ако ова епидемија доноси нешто позитивно, то је јединство и сложеност свих нас да је што пре победимо и вратимо се свакодневним активностима.

У ово време изолације, захваљујући технологији, у контакту смо једни са другима и више него обично. А да та комуникација није само пуко испуњавање вишка времена, доказ је и материјал који прилажемо, а резултат је узајамне подршке васпитача и ученика, чак и бивших.

Сви смо ми социјална бића, навикла на дружење и  контакте са другима. Тренутно нам је то онемогућено па је сваки вид подршке важан и користан.

Међусобну подршку у виду порука, савета, слика, клипова и сл. претворили смо у мали видео спот који је креативна, корисна, маштовита порука како да испунимо време у изолацији и останемо код куће.

У нади да ћемо се брзо вратити домском животу, шаљемо нашу подршку, поздраве и жеље да сви превазиђемо тренутну кризу.

Останите у својим кућама, будите безбедни, креативни и маштовити.

 

Видимо се ускоро,

Ваши васпитачи!