Посета Северној Македонији

Директор Ученичког центра Београд, др Љубиша Антонијевић, присуствовао је, од 02. до 04. јуна ове године, јубиларној, тридесетој по реду, културно-спортској манифестацији ДОМИЈАДА 2024 на Охриду, у Северној Македонији. Овој традиционалној манифестацији присуствовали су директори и стручни сарадници ученичких домова из целог региона. Теме овогодишњег саветовања директора биле су: Педагошка документација и евиденција у ученичким домовима и Правилник за педагошке мере у ученичким домовима. Планирање заједничких радних активности и реализација регионалних пројеката била је такође једна од тема разговора директора регионалних домова.

Директор Ученичког центра имао је ту част да, као дугогодишњи сарадник који подржава рад и сарадњу са колегама из струке у региону, лично и у име Установе коју представља, прими плакету Здружение на Директорите од Ученичките и Студенските Домови во Република Северна Македонија.

Ова плакета је вредно признање и подстицај нашој установи, као и свим домовима у Републици Србији, за нове активности и пројекте у будућности у циљу унапређења рада, као и струковног повезивања са домовима и колегама у региону.