УЧЕНИЧКИ КУТАК / АКТИВНОСТИ У ДОМУ / КОРИСНИ ЛИНКОВИ /// Лепе вести из Шпаније

     На наше велико и изузетно пријатно изненађење, интервју који је крајем новембра 2020. за наш сајт урадила Јелена Драгићевић, наш васпитач, са истакнутим композитором Горком Ермосом, овај светски признати уметник, поделио је у среду 13. јануара на свом Инстаграм и својих пет Фејсбук (за различита говорна подручја) профила.

     Ово није први пут да Горка Ермоса дели наше текстове и износи своје утиске, а што је још значајније и видео клипове наших ученика, почев од априла 2019. и њихове победе на Републичкој Домијади са његовом композицијом „Анантанго“.

     Значајно је због његових тридесетак хиљада пратилаца из целог света, са свих континената, који су кроз ове објаве могли да виде и чују наше бивше и садашње ученике, њихов квалитет, да прочитају име наше установе, а и то, колико смо способни да организујемо гостовање врхунског светског уметника и његовог камерног састава, као поклон за ученике музичких школа и Академија из целе наше земље.

     Међусобна захвалност је апсолутно неспорна и искрено иде из срца, а ми смо захвални Горки Ермоси јер нам је помогао да кроз метеорски успон сопствене каријере, ми пређемо границе наше земље.

Катарина Поповић

Kоординатор Програмске службе