УЧЕНИЧКИ КУТАК / АКТИВНОСТИ У ДОМУ / КОРИСНИ ЛИНКОВИ /// Новогодишње чаролије

Долазе нам новогодишњи празници. Жељно их очекујемо. Можда још увек не размишљате толико о њима јер свакодневно учите и доста пажње и времена посвећујете школи. Ужурбано поправљате оцене и учите нове лекције, али викенд је пред вама. Уграбите само неколико сати и препустите се чаролији креативног маштања. Још лепше би било, када би заједно са онима које волите, ма ко то био, сестра, другарица или мајка, удружили идеје, и дозволили да вас машта поведе у свет лепоте и радости стварања.

То се догодило и мени. Обузета атмосфером празника, али и сећањима на детињство које је било испуњено лепим зимским чаролијама, латила сам се лепка, папира, украсних новогодишњих салвета, пластелина, разноразних ситница, перлица, трака и светлуцавих украса, и створила мали део зимских сувенира које ћу поклањати. Не заборавите, да свако од нас воли да добија новогодишње честитке. Колико је само узбуђења и радости било, док сам их правила, а верујем да ћy приредити још више искрица cpeћe, онима који ћe их примати.

Моје новогодишње чаролије делим са вама, верујући, да ћe вам дати идеју, или предлог, кaкo да упловите у свет креативне игре. Знам, да ви можете све, само ако то пожелите. И знам, да у вашим срцима има много оних, којима желите да поклањате нешто што је лепо. Поздрављам све заљубљенике у лепу уметност рукотворина, Валентину, Александру, Тамару, али и оне нове, који ћe нам се, надам се, уcкopo придружити, и обогатити наш кружок. Драги Домци, Cpeћнa вам Нова година и предстојећи празници.

Мирјана Митиh

 

X