УЧЕНИЧКИ КУТАК / АКТИВНОСТИ У ДОМУ / КОРИСНИ ЛИНКОВИ /// Онлајн Сајам омладинског предузетништва и привредних потенцијала Србије 8. децембра

Привредни форум младих у сарадњи са Министарством омладине и спорта организује пројекат „Привреда за младе – Пут младог предузетника“ у оквиру којег ће се 8. децембра у 11ч одржати трећи по реду „Сајам омладинског предузетништва и привредних потенцијала Србије“.

Сајам ће по први пут бити одржан у виртуелном облику на платформи www.sajam.pfm.rs а у оквиру сајма преко 50 младих предузетника, привредника, хабова и привредних инкубатора из целе Србије ће имати прилику да свој рад представи посетиоцима, тачније будућим младим предузетницима како би на једном месту имали доступне све неопходне информације за започињање сопственог пословања.

Како ће излагачи на сајму бити из свих крајева Србије, посетиоци ће моћи да се упознају са привредним потенцијалима наше земље, као и са успешним младим предузетницима који долазе из различитих градова и окружења, као и да од њих сазнају каква је пословна клима у тим градовима и како је изгледао њихов развојни пут, наводи се у саопштењу.

Присуство је бесплатно, а добродошли су сви млади људи који желе да се информишу о могућностима за започињање сопственог пословања.

Сајам ће се одржати на платформи www.sajam.pfm.rs, а за све додатне информације можете се обратити на pr@pfm.rs

Ксенија Бурзан

Уредник културног програма