УЧЕНИЧКИ КУТАК / АКТИВНОСТИ У ДОМУ / КОРИСНИ ЛИНКОВИ /// За „Филмаџије“

Драги ученици, верујући да вам ова школска година није лака и разумевајући потребу да излазите, дружите се и проводите слободно време онако како желите и волите, а то вам је отежано или онемогућено, покушаћу да вам препоручим неке од филмова за које верујем да ће вам се свидети и прекратити време које преостане после учења. 🙂

Верујем да су многи од вас, током пролећне изолације, гледали разне филмове, поготово серије. Али увек има неки добри филм који нисте гледали.

У РЈ“Петар Драпшин“ се традиционално одржава Филмско вече под ведрим небом, где се  ученицима пушта филм на пројектору инсталираном у дворишту дома. Филмови који су пуштани су наишли на позитивне критике ваших вршњака, те ћемо и вама препоручити исте.

Жанрови су различити, тематика такође, али је сваки  квалитетан и вредан пажње. Сваки од наведених филмова се може наћи на сајтовима за гледање уживо или „скидање“ за које верујем да и сами знате који су.

У прилогу су постери са оригиналним називима, ради лакшег сналажења.

Будући да је и празнична атмосфера увелико почела, ово је линк са препоруком за неке од најбољих божићних филмове, за оне који воле тај жанр.

Са жељом да успешно приведете полугодиште крају и безбедно проведете празнике са најближима.

Велики поздрав за све љубитење филма и останите одговорни!

Јована Јелић, васпитачица

X