УЧЕНИЧКИ КУТАК / АКТИВНОСТИ У ДОМУ / КОРИСНИ ЛИНКОВИ /// Штета баш штета

Имала је Звезда велику шансу да сломи моћни Милано и пласира се у осмину финала. На жалост синоћ је срећа била на страни Италијана. Црвено бели још једном показали да резултат од прошле недеље није био случајност.

Меч у Италији је доста сличио мечу у Београду. Поново је Милан дошао до предности из пенала. Играо се девети минут када је Шпански судија показао на белу тачку, после интервенције Вар судије. Оправдано. Лопта је погодила у руку Гобељића. Након гола Звезда је играла одлично. Било је то најбоље полувреме Звезде ове сезоне. Постигла је Звезда погодак у 19. миуту али је на интервенцију ВАР судије поништен због играња руком Панкова. Оправдано. У 21. минуту Бен је погодио пречку после слободног ударца. Коначно у 24. минуту Бен постиже погодак и резултат је 1:1. У другом полувремен тренер Милана уводи своје највеће звезде Ибрахимовића и Ребића. Звезда од тог трнутка има више проблема у одбрани. Игру је почела да базира на контранападима. Ипак у 68. минуту стопостстна шанса за Звезду. Гобељић је промашио празан гол. Шанса утакмице. Само неколико минута касније Гобењић добија други жути картон и мора да напусти игру. И са десторицом играча Звезда се није предавала. Имао је и Катаи шансу пред крај утакмице да донесе предност али је био непрецизан.

КРАЈ УТАКМИЦЕ 1:1. Милан иде даље. Штета баш штета. Било је то лепо путовање Звезде кроз ЛИГУ ЕВРОПЕ. Следеће године је нова шанса.

Рајко Кукољ

Аниматор спортског програма