УЧЕНИЧКИ КУТАК / АКТИВНОСТИ У ДОМУ / КОРИСНИ ЛИНКОВИ /// „Да ли адолесценција боли?“

У оквиру превентивног деловања, Тим за заштиту ученика од дискриминације, насиља, злостављања и занемаривања је организовао две трибине у сарадњи са Весном Брзев Ћурчић, психоаналитичарем и специјалистом медицинске психологије и Јеленом Радосављев Кирћански, психологом са Института за ментално здравље и професором са Факултета за медије и комуникацију.

„Да ли адолесценција боли?“- трибина одржана 25.11.2019. године, је ученицима у интерактивној комуникацији са Весном Брзев Ћурчић приближила, информисала их и подсетила на појмове насилног понашања, препознавање истог, као и на начине деловања у ситуацијама насиља.

На трибини „Употреба и злоупотреба друштвених мрежа“ одржаној 09.03.2020. године, Јелена Радосављев Кирћански је упознала ученике са ризицима и предностима коришћења друштвених мрежа, као и опасностима које вребају на истим.

Овом приликом се захваљујемо нашим истакнутим психолозима и психотерапеутима на изузетној сарадњи и времену које су издвојиле да би са нашим  ученицима  разговарале о овим важним темама кроз непосредан међусобни однос пун топлине и разумевања за њихове потребе, недоумице и запитаности.