Летњи камп Љубав и Нада

РЈ „Београд”на Копаонику био је домаћин летњег кампа Љубави и наде у организацији НУРДОР-а (Национално удружење родитеља деце оболеле од рака). Након успешне реализације, наша колегиница, Зорана Здравковић, која је учествовала у организацији кампа добила је писмо захвалности, а ми га преносимо у целости.

 

Драга Зорана,

Поздрављам Вас у име НУРДОР-а и желим овим путем још једном да вам у име целог тима, родитеља и малишана захвалим на помоћи и подршци у реализацији НУРДОР Кампа Љубави и Наде у вашем објекту на Копаонику.

На кампу је било предивно, магично и сви су уживали и добили неопходну  подршку и оснажени и окрепљени се вратили у своје породице и средине.

За сво ваше особље у објекту имамо само речи хвале! Сви су били изузетно љубазни, предусретљиви и пријатни, тако да да смо се осећали као код куће.

Тим из кухиње се свакодневно бринуо да нико не остане гладан, Дуле из шанка да нико не остане жедан, Александар који је мењао управницу да све иде најбољим могућим током, а Аца, Влада, Марко и Милош да сва деца увек буду загрејана и насмејана. 🙂

Срећни смо да се нико од деце није разболео, иако смо већ првог дана имали један мали вирус и да смо све малишане вратили родитељима здраве и праве!

И дивнооо је нико није плакао за мамом и татом и желео да се врати кући. 🙂

Спровели смо све мере и препоруке које смо добили, што смо боље могли, деца су заиста добро реаговала и поштовала све што смо се договорили и нисмо имали ниједан ни најмањи проблем.

 

Велики поздрав за цео тим из НУРДОР-а и хвала од срца.

 

Надамо се да ћемо моћи поново да се дружимо у марту.

 

С поштовањем,

Бранислава Пенов