ОДБРОЈАВАЊЕ ДО ПОЧЕТКА РЕПУБЛИЧКЕ ДОМИЈАДЕ

Ученички центар Београд домаћин Републичке Домијаде у области културног стваралаштва

Са задовољством вас обавештавамо и позивамо да присуствујете овогодишњим XXIV Републичким сусретима омладине домова ученика средњих школа Србије који се одржавају од 13. до 15. маја у Београду. Ученички центар Београд је организатор у области културно-уметничког стваралаштва и том приликом ће у својим објектима угостити преко 300 ученика, учесника, као и њихових пратилаца.

Петак је предвиђен за дочек и смештај гостију, као и за такмичење у литерарном стваралаштву, док се за суботу  припрема главни музичко-сценски програм у Малом позоришту „Душко Радовић“, као и изложба ликовних радова. По завршетку програма све учеснике, госте и домаћине, очекујемо на свечаној вечери и додели награда у просторијама City Hall-a, код Вуковог споменика. За ученике је посебно организована журка.

Радујемо се предстојећим сусретима и такмичењу, не због резултата и самог такмичења, већ због тога што нас ученици својим талентима, умећем и креативним капацитетима увек учине поносним и пруже нам неизмерно задовољство што смо део домске приче.

Следе детаљи програма са разрађеним сатницама: Пропозиције 1 / Пропозиције 2 / Пропозиције 3

Организатор манифестације