Посета градоначелника Требиња

Ученички центар Београд угостио је високог госта из Републике Српске у претходна два дана, када је градоначелник Требиња, Мирко Ћурић, посетио нашу установу.

Поводом отварања Херцеговачке куће у Београду борави делегација града Требиња на челу са градоначелником, господином Мирком Ћурићем. Ученички центар Београд је имао прилику и задовољство да угости у нашој установи господина градоначелника са најближим сарадницима. Овом посетом потврђен је наставак изузетне сарадње коју Ученички центар Београд има с градом Требињем и Домом ученика Требиње.

Током посете, градоначелник Мирко Ћурић имао је прилику да се упозна са радом и програмима Ученичког центра, као и да разговара са директором, др Љубишом Антонијевићем. Ова размена идеја била је од велике користи за обе стране.

Као резултат ове посете, очекује се наставак сарадње између Ученичког центра Београд и образовних установа у Требињу. Ови кораци ка заједничком развоју образовања обећавају светлију будућност за све ученике у ове две заједнице и представљају прави пример регионалне сарадње.