Силовит почетак Ученичког центра на Регионалној домијади

Прошле недеље почела је Регионална домијада. Након две године, сви смо били жељни дружења и спортских надметања. Ученици београдских домова радо су се одазвали позиву за такмичење и дали све од себе у најбољем спортском и другарскм духу.
У петак, 18.3. и у понедељак, 21.3 одвила су се такмичења у шаху и стоном тенису.
У петак, 18.3. у Дому ученика „Милутин Миланковић” су наши ученици остварили изузетне резултате и показали доминацију у игри шаховског умећа. У екипној конкуренцији код девојака наше ученице Марија Станковић, Аница Чолић и Ива Дамнњановић освојиле су ПРВО место, а у појединачној конкуренцији Марија Станковић била је боља од своје другарице Иве Дамњановић, те су Ученичком центру Београд донеле прва два места. Код дечака наш ученик Теодор Предић освојио је ПРВО место и победу, а Јован Нешковић однео је треће место. У екипној конкуренцији, наши шахисти били су трећи.

У понедељак, 21.3. у Стонотениској академији Коцић на Бањици одиграло се такмичење у стоном тенису, врло популарном код наших ученика. Екипа Ученичког центра у саставу: Вељко Јевтић, Душан Ђоковић и Дарко Недељковић освојили су ПРВО место и победили у мушкој екипној конкуренцији. Такође, Дарко Недељковић победио је у појединачној конкуренцији код дечака. Наше девојке (Тамара Лазовић, Милица Радовановић и Невена Миловић) биле су друге у екипној конкуренцији и на тај начин употпуниле успех наших младих спортиста.

Честитамо ученицима и њиховим васпитачима на великом успеху који су остварили и желимо им много среће на предстојећој Републичкој домијади!