Сунце мамино

И овог пута смо прошетали до МТС дворане у ишчекивању сусрета са  „Сунцем маминим“ које је наговештавало емотивну причу која је требало да пробуди наша осећања и саосећања.  Једна топла породична и тинејџерска прича о романтичном младићу који организује сахрану своје баке у тренутку када то његова мајка одбија да уради, а у намери да освоји једну Ану.

Филм пружа јасну слику како се много тога променило у међуљудским и породичним односима. Видимо и да су деца понекад много зрелија од својих родитеља и виде свет на другачији начин, иако старији увек мисле да су, баш због тога што су старији, паметнији и искуснији у доношењу животних одлука. У центру свега је љубав, и то не само тинејџерска, већ љубав унутар породице, пријатеља и окружења у коме смо.

Хтела бих да се захвалим овим путем ауторима филма што су нам понудили једну оптимистичну причу о најтананијим људским и дечијим емоцијама кроз један леп и комичан филм.

Милица Влајковић

РЈ „П. Драпшин”

Трагикомедија о љубави, породици и одрастању. Реални прикази компликованих породичних односа и данашњих односа међу људима.

Катарина Радивојевић

РЈ „П. Драпшин“